måndag 14 januari 2013

Gott nytt år osv

Med tanke på föregående inläggs rubrik skulle det kommit en svit med inlägg om roliga nyårsfester, men det var lite för lite vila mellan alla fester för att inlägg skulle hinnas med. Dock var det oerhört kul.

Jag och "familjen", dvs Anton, Kalle och Guillaume åkte på en resa till Tokyo en vecka över nyår. Är man i Tokyo i en vecka så händer det väldigt mycket och kommer ta sidmeter att skriva om, så jag tänkte stolpa upp lite höjdpunkter från resan.

Utan inbördes ordning:
Kagaya - Sjukaste restauranten jag varit på
Green Plaza Shinjuku - kapselhotell med utomhusjacuzzi, 3 olika bastuer (plural på den någon?)
アルプス(Alps) - Izakaya med Stöl för 180 yen (13.37SEK) och EBI-MAYO! friterad stor räka indränkt i majonäs! Jag menar hur gott är inte det?
Dagsutflykter - varje dag efter utcheckning kl 10 (ja, ut- och incheckning varje dag) till olika stadsdelar i Tokyo. Det är nice med lite promenader och lite sightseeing i måttliga mängder.

Riktigt bra vecka hade vi. 12-slaget på nyårsafton firades på en cocktailbar på 15e våningen i shibuya, och efteråt gick vi till en klubb med kanske världens sämsta DJ. Dock var det mycket folk, så det var kul ändå.
Vädret i Tokyo var underbart och vissa dagar var det 13 grader. Detta gjorde att man blev aningen surmulen när man kom hem till -2 grader och snöoväder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar